Χρόνος Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης που βλέπετε σε κάθε είδος είναι ενδεικτικοί, δεν είναι δεσμευτικοί.
Για τον ακριβή χρόνο παράδοσης θα ενημερωθείτε από κάποιον συνεργάτη μας κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα Papapolitis, μπορείτε να το κάνετε εντός δύο ημερών από την παραγγελία, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα.

Στις παραδόσεις στο χώρο σας εντός Αττικής, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, οι χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής:

  • Με δικά μας μεταφορικά μέσα, παράδοση εντός τριών εργάσιμων ημερών.
  • Με courier, παράδοση εντός δύο εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας.

Στις παραδόσεις στο χώρο σας εκτός Αττικής, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, οι χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής:

  • Με πρακτορείο μεταφοράς, παραδίδουμε με δικά μας μεταφορικά μέσα, εντός δύο εργάσιμων ημερών στη μεταφορική εταιρία (πρακτορείο) που έχουμε συμφωνήσει. Η εταιρία μας δεν δεσμεύεται για το χρόνο παράδοσης της μεταφορικής εταιρίας και δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρίας.
  • Με courier, παράδοση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας. Θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα κάποια συγκεκριμένη ώρα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ώρα παράδοσης μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα και με δεδομένο ότι το χρονικό περιθώριο της παράδοσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των δύο ωρών.

*Για παραγγελίες εντός Αθηνών γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί).

Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα προϊόντα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα, τότε εάν επιθυμείτε τη μεταφορά των προϊόντων σε όροφο άνω του ισογείου, η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει αυτή την υπηρεσία, αρκεί να μας ενημερώσετε γι’ αυτό στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση η μεταφορά βαρύνεται με επιπλέον κόστος που εξαρτάται από τον αριθμό του ορόφου και τον όγκο των προϊόντων, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε την επόμενη ημέρα της της παραγγελίας.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί.