Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία Papapolitis ιδρύθηκε το 1967 και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων. Την τελευταία δεκαπενταετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των ειδών υγιεινής και πλακιδίων στην Ελλάδα και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμη της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης.

Η εταιρία εδρεύει στη Βούλα, ενώ διαθέτει δίκτυο καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και συγκεκριμένα στη Βούλα, στην Κηφισιά, στην Αγ. Παρασκευή, στο Παγκράτι και στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου βρίσκεται και το πρότυπο κέντρο αποθήκευσης και διανομής. Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς:

  • ιδιώτες (νέα κατασκευή, ανακαίνιση, συντήρηση)
  • επαγγελματίες του χώρου της κατασκευής (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, εργολάβους οικοδομών, μεγάλες τεχνικές εταιρίες)
  • ξενοδοχεία (νέα κατασκευή, ανακαίνιση, συντήρηση)
  • καταστήματα ειδών υγιεινής (χονδρική πώληση)

Η εταιρία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που ξεκινάει από τους μοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα, συνεχίζεται με τους εξειδικευμένους πωλητές και διακοσμητές, διαρκώς εκπαιδευόμενους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και καταλήγει στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, με στόχο τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτή.

Με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα (δίκτυο διανομής, ανθρώπινο δυναμικό, βελτίωση εσωτερικής οργάνωσης κλπ) και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα (ικανοποίηση καταναλωτή, εργαζόμενου, προμηθευτή και κάθε συνεργαζόμενου) η εταιρία οδηγείται σ’ αυτό που ονομάζεται Ολική Ποιότητα, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερη.