Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

Έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε τα προϊόντα εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους.  Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται συχνά από εργάτες ή τοποθέτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις επιλογές σας, οπότε είναι απαραίτητο να ελέγξετε τα προϊόντα και εσείς.  Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν επιστραφεί εντός 15 ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρία μας μπορεί να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του. 

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τον πωλητή μας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα τοποθετηθούν, δεν είναι δυνατόν να επιστραφούν και να αποζημιωθούν, παρά μόνο αν αποδειχθεί ότι είναι ελαττωματικά, δηλαδή ότι δεν πληρούν τις προδιαγραφές τους.

Η εταιρία Papapolitis διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.  Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά σε παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει και έχουν επιβεβαιωθεί οριστικά από κάποιον συνεργάτη μας. Η αυτόματη επιβεβαίωση που λαμβάνετε με email μετά την παραγγελία σας δεν θεωρείται οριστική επιβεβαίωση της παραγγελίας.

H εταιρία Papapolitis δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.papapolitis.gr, τόσο όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των προϊόντων, όσο και των υπηρεσιών που παρέχει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Για κάθε διαφορά που προκύψει αποκλειστικά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.