Βραχίονας γωνιακός από ορείχαλκο, χρώμα: Χρωμέ
Συχνές Ερωτήσεις
Από τι υλικό μπορεί να είναι η μπανιέρα μου;
Η πλειοψηφία σήμερα χρησιμοποιεί ακρυλικές μπανιέρες. Υπάρχουν ακόμα οι παραδοσιακές μαντεμένιες και οι χυτοσίδηρες, αλλά και η τελευταία λέξη της μόδας, οι solid surface. Αν έχετε τη δυνατότητα για μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, η solid surface είναι μάλλον η προτεραιότητα σας, λόγω των απίθανων σχημάτων που μπορεί να διαμορφωθεί το υλικό αυτό.
Ποιες μπανιέρες είναι καλύτερες, οι μαντεμένιες ή οι ακρυλικές;
Η ακρυλική μπανιέρα επικρατεί κατά κράτος λόγω της πρακτικότητας, της βελτιωμένης αντοχής, της επισκευασιμότητας και της ποικιλίας σχεδίων. Καλύπτει επίσης μια τεράστια γκάμα προϊόντων ευεξίας (υδρομασάζ, spa, χρωματοθεραπεία). Η μαντεμένια μπανιέρα έχει τους φανατικούς της, κυρίως λόγω της αίσθησης και της στιβαρότητας που εμπνέει ο χάλυβας. Οι μαντεμένιες μπανιέρες το χειμώνα έχουν εξαιρετικά κρύες επιφάνειες, ενώ οι ακρυλικές είναι ουδέτερες στις αλλαγές θερμοκρασίας, πιο φιλικές στην επαφή με το ανθρώπινο σώμα χωρίς να μας παγώνουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Ποια σημεία πρέπει να προσέξουμε για την επιλογή καμπίνας ντους;
Επιλέξτε έξυπνες τεχνικές και σχεδιαστικές λύσεις, με καθαρές γραμμές, μεγάλα κρύσταλλα ασφαλείας, με ειδική επεξεργασία κατά της επικάθισης αλάτων, καλή εφαρμογή ελαστικών στεγανοποίησης και ακρυλικά στοιχεία άριστης ποιότητας. Επιλέξτε καμπίνα με μέγιστο εσωτερικό χώρο για εύκολη πρόσβαση, φιλικές λειτουργίες προς τον χρήστη, βασικές εκδόσεις ή πολυλειτουργίες ή εκδόσεις χαμάμ, ανάλογα με το γούστο σας και το προϋπολογισμό σας. Μελετήστε τους πιθανούς τρόπους ανοίγματος των θυρών, επιλέξτε μεταξύ ανοιγόμενων (δεξιά ή αριστερά;) και συρόμενων. Ρίξτε μια ματιά στα διαφορετικά πλαίσια, κλασσικά και minimal αισθητικής, παραδοσιακών ή μοντέρων υλικών. Σημαντικό για την καλή απόδοση της καμπίνας, η ευκολία στον καθαρισμό και τη συντήρησή της και είναι η σωστή τοποθέτηση.
Οίκος Ideal Standard
Χρώμα Χρωμέ
Υλικό Ορείχαλκος
Βάρος συσκευασίας/Μ.Μ.0.9 Kg
Όγκος συσκευασίας/Μ.Μ. 2.25lt

Βραχίονας γωνιακός από ορείχαλκο, χρώμα: Χρωμέ

Περιγραφή

Γωνιακός βραχίονας στήριξης, 1 τεμάχιο για τη στήριξη του πλαϊνού panel. Μέγιστο μήκος βραχίονα 100 cm.
  • Κατασκευαστής: Ideal Standard
  • Synergy
  • Κωδικός: 274145
  • Κωδικός Οίκου: L6230EO
  • Διαθεσιμότητα: 5-10 ημέρες
  • Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 5-10 ημέρες
  • 101,68€
  • 76,00€/τεμ.
  • η τιμή είναι με ΦΠΑ
  • Χωρίς ΦΠΑ: 76,00€

Ετικέτες: Ideal Standard, , Synergy, , ,