Σετ Λεκάνη επίτοιχη (κρεμαστή) υψηλής πίεσης+ Κάλυμμα soft closing Aquablade κρυφή στήριξη 54x36,5x40 επιφάνεια: Γυαλιστερή, χρώμα: Λευκό
Συχνές Ερωτήσεις
Με ποια κριτήρια επιλέγουμε είδη υγιεινής;
Πρώτη προτεραιότητα η άνεση στη χρήση και τον καθαρισμό και η αξιοπιστία. Αν ο χώρος του μπάνιου είναι περιορισμένος και κάθε εκατοστό του πολύτιμο, επιλέγουμε προϊόντα που εκμεταλλεύονται έξυπνα το χώρο, προσφέροντας εργονομία και αίσθηση άνεσης (κρεμαστή λεκάνη και εντοιχιζόμενο καζανάκι). Δώστε βάση σε είδη που εξοικονομούν ενέργεια και πόρους: μπαταρίες εξοικονόμησης νερού και θερμοκρασίας, μηχανισμούς καζανακίων με σύστημα απορροής 2 λειτουργιών για οικονομία νερού. Για τουαλέτες ξενοδοχειακών μονάδων επιλέξτε συσκευές με χαμηλά επίπεδα θορύβου (πχ. καζανάκια εφοδιασμένα με χαμηλού θορύβου σύστημα νερού πλήρωσης & απορροής). Δοκιμάστε το σύστημα καθισμάτων Soft Closing, για ασφαλές, αθόρυβο και ελεγχόμενο σταδιακό κλείσιμο του καθίσματος της λεκάνης. Αναζητήστε τις Back to wall λεκάνες, με όσο το δυνατό λιγότερο εμφανείς τις οπές εγκατάστασης των προϊόντων και έξυπνες καλύψεις στερέωσης, που θα κάνουν το καθαρισμό παιχνίδι, αναβαθμίζοντας τη συνολική αισθητική του μπάνιου. Επιλέξτε επώνυμα είδη, με εγγύηση after sales, εξασφαλίζοντας ότι και μετά από πολλά χρόνια θα υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών.
Τι προσέχουμε κατά την τοποθέτηση ειδών υγιεινής;
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ακόμα και το καλύτερο προϊόν θα παρουσιάσει βλάβη, εάν τοποθετηθεί με λάθος τρόπο από ερασιτέχνη ή κακό τοποθέτη. Γι΄ αυτό επιλέγουμε έμπειρους τεχνικούς τοποθέτησης, που σέβονται και μελετάνε τις οδηγίες τοποθέτησης του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που το θελήσετε, μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης (πλακάδες, υδραυλικούς), μέσω της υπηρεσίας «Με το κλειδί στο χέρι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Πόσα κιλά φορτίο αντέχει μια κρεμαστή λεκάνη;
Εξαρτάται από τον τύπο της λεκάνης. Το ελάχιστο βάρος είναι 200 κιλά, ενώ κάποιες επώνυμες μάρκες, όπως πχ η Geberit δίνουν έως και 400 κιλά.
Ποιές λεκάνες χαρακτηρίζονται ως "Rimless";
Λεκάνες "Rimless", χαρακτηρίζονται εκείνες που κατασκευάζονται χωρίς το κλασικό εσωτερικό χείλος λεκάνης, πετυχαίνοντας μία εντυπωσιακά αποτελεσματική μέθοδο έκπλυσης, μοναδικής καθαριότητας και οικονομίας νερού. Η νέα τεχνολογία εξασφαλίζει πλύσιμο όλης της εσωτερικής επιφάνειας της λεκάνης, καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκπλυσης, με δυναμική ροή και ισχυρή έκπλυση που δεν δημιουργεί ανεπιθύμητες πιτσιλιές.
ΟίκοςIdeal Standard
ΈκπλυσηAquablade
Κρυφή στήριξηΝαι
Soft closingΝαι
Slim (Λεπτό κάλυμμα)Όχι
ΧρώμαΛευκό
ΕπιφάνειαΓυαλιστερή
ΥλικόΠορσελάνη
Διαστάσεις 54cm  x  36.5cm  x  40cm
Βάρος/Μ.Μ.29Kg
Όγκος/Μ.Μ.78.84lt

Σετ Λεκάνη επίτοιχη (κρεμαστή) υψηλής πίεσης+ Κάλυμμα soft closing Aquablade κρυφή στήριξη 54x36,5x40 επιφάνεια: Γυαλιστερή, χρώμα: Λευκό

Περιγραφή

Η τεχνολογία AquaBlade® της Ideal Standard αποτελεί μια εναλλακτική λύση στον τρόπο έκπλυσης της λεκάνης.

Χωρίς το παραδοσιακό χείλος και με διαφορετική προσέγγιση απ’ότι τα σύγχρονα συστήματα rimless προσφέρει εξαιρετική απόδοση και λειτουργικότητα.

Χάρη στο εσωτερικό περιμετρικό στεφάνι ροής νερού, το νερό ρέει από την κορυφή της λεκάνης, καθαρίζοντας το 100% της επιφάνειας.

Η ενσωματωμένη αυλάκωση διοχετεύει δυνατή ροή νερού με μεγάλη πίεση που ρέει στη λεκάνη δημιουργώντας δύο ισχυρούς πίδακες στην μπροστινή πλευρά.

Οι πίδακες ενώνονται και δημιουργούν μια ισχυρή ροή νερού που καθαρίζει αθόρυβα, χωρίς δυσκολία. Επιπλέον, κάνει το καθημερινό καθάρισμα πιο  εύκολο.

Στις κλασσικές λεκάνες τα σημεία παροχής νερού έχουν κρυφές εσοχές, δύσκολες στην πρόσβαση για καθαρισμό, αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Οι λεκάνες με σύστημα AquaBlade® διασφαλίζουν εύκολο καθάρισμα με ελάχιστη προσπάθεια, χάρη στην επίπεδη εσωτερική επιφάνειά τους.

Με απλές, καθαρές γραμμές και σύγχρονο στυλ, η τεχνολογία AquaBlade® προσφέρει καλύτερη εμφάνιση κι έχει σχεδιαστεί με βάση την καλαισθησία και την λειτουργική απόδοση.

 

Βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη:

 • Επαναστατικό σύστημα έκπλυσης AquaBlade.
 • Εξοικονόμηση νερού WCs.
 • Κρυφή στερέωση.

 

Δεν συμπεριλαμβάνεται καζανάκι - συνδυάζεται με εντοιχιζόμενο καζανάκι και πλακέτα.

 • Κατασκευαστής: Ideal Standard
 • Connect
 • Κωδικός: 286963
 • Κωδικός Οίκου: E049301
 • Συμπεριλαμβάνεται κάλυμμα λεκάνης αλλά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται καζανάκι.
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
 • 341,62€
 • 239,00€/τεμ.
 • η τιμή είναι με ΦΠΑ
 • Χωρίς ΦΠΑ: 239,00€

Ετικέτες: Ideal Standard, , Connect, ,