Σετ Λεκάνη επιδαπέδια ΧΠ (χαμηλής πίεσης)+ Καζανάκι+ Κάλυμμα soft closing Aquablade απλή πίσω σιφώνι P 66,5x36,5x78,5 επιφάνεια: Γυαλιστερή, χρώμα: Λευκό
Συχνές Ερωτήσεις
Με ποια κριτήρια επιλέγουμε είδη υγιεινής;
Πρώτη προτεραιότητα η άνεση στη χρήση και τον καθαρισμό και η αξιοπιστία. Αν ο χώρος του μπάνιου είναι περιορισμένος και κάθε εκατοστό του πολύτιμο, επιλέγουμε προϊόντα που εκμεταλλεύονται έξυπνα το χώρο, προσφέροντας εργονομία και αίσθηση άνεσης (κρεμαστή λεκάνη και εντοιχιζόμενο καζανάκι). Δώστε βάση σε είδη που εξοικονομούν ενέργεια και πόρους: μπαταρίες εξοικονόμησης νερού και θερμοκρασίας, μηχανισμούς καζανακίων με σύστημα απορροής 2 λειτουργιών για οικονομία νερού. Για τουαλέτες ξενοδοχειακών μονάδων επιλέξτε συσκευές με χαμηλά επίπεδα θορύβου (πχ. καζανάκια εφοδιασμένα με χαμηλού θορύβου σύστημα νερού πλήρωσης & απορροής). Δοκιμάστε το σύστημα καθισμάτων Soft Closing, για ασφαλές, αθόρυβο και ελεγχόμενο σταδιακό κλείσιμο του καθίσματος της λεκάνης. Αναζητήστε τις Back to wall λεκάνες, με όσο το δυνατό λιγότερο εμφανείς τις οπές εγκατάστασης των προϊόντων και έξυπνες καλύψεις στερέωσης, που θα κάνουν το καθαρισμό παιχνίδι, αναβαθμίζοντας τη συνολική αισθητική του μπάνιου. Επιλέξτε επώνυμα είδη, με εγγύηση after sales, εξασφαλίζοντας ότι και μετά από πολλά χρόνια θα υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών.
Τι προσέχουμε κατά την τοποθέτηση ειδών υγιεινής;
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ακόμα και το καλύτερο προϊόν θα παρουσιάσει βλάβη, εάν τοποθετηθεί με λάθος τρόπο από ερασιτέχνη ή κακό τοποθέτη. Γι΄ αυτό επιλέγουμε έμπειρους τεχνικούς τοποθέτησης, που σέβονται και μελετάνε τις οδηγίες τοποθέτησης του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που το θελήσετε, μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης (πλακάδες, υδραυλικούς), μέσω της υπηρεσίας «Με το κλειδί στο χέρι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟίκοςIdeal Standard
ΈκπλυσηAquablade
ΑποχέτευσηΠίσω σιφώνι P
ΕφαπτόμενηΌχι
Soft closingΝαι
Slim (Λεπτό κάλυμμα)Όχι
ΧρώμαΛευκό
ΕπιφάνειαΓυαλιστερή
ΥλικόΠορσελάνη
Διαστάσεις 66.5cm  x  36.5cm  x  78.5cm
Βάρος/Μ.Μ.35Kg
Όγκος/Μ.Μ.192lt

Σετ Λεκάνη επιδαπέδια ΧΠ (χαμηλής πίεσης)+ Καζανάκι+ Κάλυμμα soft closing Aquablade απλή πίσω σιφώνι P 66,5x36,5x78,5 επιφάνεια: Γυαλιστερή, χρώμα: Λευκό

Περιγραφή

H σειρά ειδών υγιεινής Tesi II περιλαμβάνει είδη υγιεινής επιδαπέδια και κρεμαστά. Οι λεκάνες με το επαναστατικό σύστημα έκπλυσης AquaBlade®  εξασφαλίζουν υψηλή υγιεινή.

Η τεχνολογία AquaBlade® της Ideal Standard αποτελεί μια εναλλακτική λύση στον τρόπο έκπλυσης της λεκάνης.
Χωρίς το παραδοσιακό χείλος και με διαφορετική προσέγγιση απ’ ότι τα σύγχρονα συστήματα rimless προσφέρει εξαιρετική απόδοση και λειτουργικότητα.
Χάρη στο εσωτερικό περιμετρικό στεφάνι ροής νερού, το νερό ρέει από την κορυφή της λεκάνης, καθαρίζοντας το 100% της επιφάνειας.
Η ενσωματωμένη αυλάκωση διοχετεύει δυνατή ροή νερού με μεγάλη πίεση που ρέει στη λεκάνη δημιουργώντας δύο ισχυρούς πίδακες στην μπροστινή πλευρά.
Οι πίδακες ενώνονται και δημιουργούν μια ισχυρή ροή νερού που καθαρίζει αθόρυβα, χωρίς δυσκολία. Επιπλέον, κάνει το καθημερινό καθάρισμα πιο εύκολο.
Στις κλασσικές λεκάνες τα σημεία παροχής νερού έχουν κρυφές εσοχές, δύσκολες στην πρόσβαση για καθαρισμό, αποτελούν εστίες μόλυνσης.
Οι λεκάνες με σύστημα AquaBlade® διασφαλίζουν εύκολο καθάρισμα με ελάχιστη προσπάθεια, χάρη στην επίπεδη εσωτερική επιφάνειά τους.
Με απλές, καθαρές γραμμές και σύγχρονο στυλ, η τεχνολογία AquaBlade® προσφέρει καλύτερη εμφάνιση κι έχει σχεδιαστεί με βάση την καλαισθησία και την λειτουργική απόδοση.

  • Κατασκευαστής: Ideal Standard
  • Tesi II
  • Κωδικός: 700422
  • Κωδικός Οίκου: T008701, T352701, T356801
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
  • 356,55€
  • 249,00€/σετ
  • η τιμή είναι με ΦΠΑ
  • Χωρίς ΦΠΑ: 249,00€

Ετικέτες: Ideal Standard, , Tesi II, ,