Κόλλα υπερταχείας πήξεως 25kg, C2FTE, χρώμα: Γκρι
Συχνές Ερωτήσεις
Πώς θα επιλέξω τα σωστά πλακάκια για το χώρο μου;
Συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους πωλητές μας, για τη σωστή πρόταση. Είναι σημαντικό να επιλέξουμε το σωστό πλακάκι για κάθε χώρο, διαλέγοντας την κατάλληλη προδιαγραφή (για οικιακό, επαγγελματικό, δημόσιο, βιομηχανικό), σε συνδυασμό πάντα με τη αισθητική του χώρου. Υπάρχουν διεθνείς κανονισμοί (νόρμες) που πιστοποιούν τις αντοχές των πλακιδίων και τα ομαδοποιούν σε κατηγορίες. Ενδεικτικά, μετρήσιμα ποιοτικά στοιχεία είναι η σκληρότητα που σημαίνει αντοχή στην τριβή, στη χάραξη, σε συστολές διαστολές, σε κρούση, η αντοχή σε χημικά, αντοχή στον πάγο, αντοχή του χρώματος, η αντιολίσθηση, η επιπεδότητα, η απορροφητικότητα, η ακαμψία κλπ.
Τί είδους πλακάκια υπάρχουν;
Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη πλακιδίων, ανάλογα με τον τρόπο παραγωγής τους, το χώρο χρήσης τους, την επιφάνεια τους, το σχέδιο τους, τις διαστάσεις τους. Οι διαφορετικές τεχνολογίες παραγωγής μας δίνουν τα γρανιτοπλακάκια (ή πορσελανάτα), τα λευκόπαστα, τα κοκκινόπαστα, τα cotto, τα klinker κλπ., επισμαλτωμένα ή μη. Ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπάνιο, δάπεδο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στον τοίχο της κουζίνας και στην πισίνα. Ανάλογα με το σχέδιο τους χαρακτηρίζονται σε τεχνικά πλακάκια, αρχιτεκτονικά, απομίμηση μαρμάρου, ξύλου, πέτρας κλπ. Ανάλογα με την επιφάνεια τους χωρίζονται σε ματ, γυαλιστερά και ημι-γυαλιστερά (semi-levigato, lappato). Ανάλογα με τις διαστάσεις τους μπορεί να είναι ψηφίδες, μικρών διαστάσεων, μεγάλων διαστάσεων, τετράγωνα, μακρόστενα ή πολυεδρικά. Ανάλογα με το πάχος τους, μπορεί να είναι λεπτά (slim, kerlite), πχ 5mm πάχους, κανονικά, από 7mm έως 10mm και spessorato, άνω των 12mm.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Τι κόλλα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για την εγκατάσταση των πλακιδίων;
Υπάρχουν εξειδικευμένες κόλλες για κάθε χρήση και κάθε είδος πλακιδίου, εποξειδικές, ενισχυμένες κλπ. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς στα καταστήματα μας για την σωστή επιλογή κόλλας. Και εδώ υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές ανάλογα με τη χρήση. Μία κόλλα που στεγνώνει περισσότερο ή λιγότερο γρήγορα, μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά το ίδιο το πλακάκι ανάλογα με τη μάζα του, την εγκατάσταση (κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση), ενώ θα πρέπει να έχει επιλεγεί ανάλογα του χώρου τοποθέτησης (δάπεδο, τοίχος, πισίνα). Αποθηκεύστε τα επικολλητικά υλικά σε χώρο δροσερό και στεγνό.
Πόση κόλλα χρειάζεται στην τοποθέτηση πλακιδίων;
Η κατανάλωση εξαρτάται από το προφίλ της επιφάνειας και την τραχύτητα του υποστρώματος, καθώς επίσης και από το μέγεθος των πλακιδίων και τη μέθοδο τοποθέτησής τους. Ένας πολύ γενικός κανόνας που αφορά στην εφαρμογή πλακιδίων σε κανονικό υπόστρωμα (με τσιμεντοκονίας) λέει ότι καταναλώνουμε από 5 – 7 kg/m2.
Οίκος Kerakoll
Απόχρωση Γκρι
Βάρος/Μ.Μ.1 Kg
Όγκος/Μ.Μ. 1lt

Κόλλα υπερταχείας πήξεως 25kg, C2FTE, χρώμα: Γκρι

Περιγραφή

Κόλλα πλακιδίων γκρι H40 ECO RAPID C2F-TE KERAKOLL

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, με υπερταχεία πήξη και σκλήρυνση, για τοποθετήσεις με μεγάλη αντοχή και μηδενική κάθετη ολίσθηση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση, ιδανικό για το GreenBuilding.

Ενός συστατικού, με χαμηλότατες εκλύσεις πτητικών οργανικών ενώσεων, περιέχει ανακυκλωμένες πρώτες ύλες.

Ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

Το Η40® Eco Rapid παρέχει ταχείς χρόνους παράδοσης προς χρήση, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες εγγυώντας υψηλές τιμές πρόσφυσης τόσο σε επεμβάσεις ανακατασκευής όσο και σε νέες κατασκευές διατηρώντας παρατεταμένη εργασιμότητα όμοια με εκείνη των συγκολλητικών υλικών με κανονική πήξη.

 • Κατασκευαστής: Kerakoll
 • H40 Eco Rapid
 • Κωδικός: 279263
 • Κωδικός Οίκου: 01059
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
 • 2,83€
 • 1,70€/κιλ.
 • η τιμή είναι με ΦΠΑ
 • 1 συσκευασία = 25 κιλ.
 • Το είδος διατίθεται σε ακέραιες συσκευασίες
 • Χωρίς ΦΠΑ: 1,70€
1 συσκευασία

Ετικέτες: Kerakoll, H40, Eco Rapid, , ,

Κωδικός: 279897
Κωδικός Οίκου: 01043
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
H πρόταση της Kerakoll κόλλας για γυψοσανίδα (κατηγορία C2TE). Ορυκτό συγκολλητικό υλικό πιστοποιημ..
2,11€ 1,27€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,27€

1,74€

Κωδικός: 280894
Κωδικός Οίκου: 60040
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
Κόλλα για πλακάκια λευκή H40 ECO C2TE-S1 KERAKOLL.Πιστοποιημένο ελαστικό υπέρ συγκολλητικό υλικό γεν..
0,87€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,87€

1,67€

Κωδικός: 297177
Κωδικός Οίκου: 60046
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
Πιστοποιημένο ελαστικό υπέρ συγκολλητικό υλικό γενικής χρήσης, για τη συγκόλληση ακόμη και σε επάλλη..
0,83€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,83€