Ποιος είναι ο κατάλληλος νεροχύτης για την κουζίνα

Posted by papapolitis-admin 21/04/2021 0 Comment(s) Όλα τα Νέα,Συμβουλές,

Η αγορά νεροχύτη για την κουζίνα δεν αποτελεί και την πιο εύκολη επιλογή. Ανεξάρτητα από το design της κουζίνας σας, ο νεροχύτης θα πρέπει να είναι όχι μόνο ποιοτικός αλλά και super ανθεκτικός. Μία φθηνή λύση γρήγορα θα φθαρεί, ενώ ένα μοντέλο Α΄ ποιότητας θα συνοδεύει τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού για πολλά χρόνια. Στην αγορά υπάρχουν πολλοί τύποι που διαχωρίζονται ανάλογα με το υλικό τους, τις διαστάσεις, την επιφάνεια, τον τρόπο τοποθέτησης, τον αριθμό γουρνών, το αν έχουν πάγκο. Τι κυκλοφορεί λοιπόν στην αγορά και ποια τα χαρακτηριστικά τους;

 

Inox

Ο ανοξείδωτος νεροχύτης είναι μεγάλης αντοχής γι’ αυτό και είναι πολύ δημοφιλής επιλογή για όποιον επιθυμεί κάτι απλό, διαχρονικό και καλό. Μπορεί να λερώνει  εύκολα ακόμα και με πιτσιλιές νερού, ωστόσο καθαρίζεται εύκολα ενώ το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι άκαυστος.

 

Γρανιτένιοι

Ο γρανίτης είναι ένα εντυπωσιακό υλικό που μεταμορφώνει την κουζίνα σας σε ένα πολυτελές δωμάτιο. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτούς τους νεροχύτες υπάρχει ένα μεγάλο εύρος τιμών ανάλογα με την ποιότητα και τον σχεδιασμό τους. Είναι πολύ ανθεκτικοί στα χτυπήματα και δεν σπάνε με τίποτα. Πολύ βολικό για μερικούς είναι ότι τους γρανιτένιους νεροχύτες μπορούν να τους βρουν σε πολλούς χωματισμούς. Επίσης λόγω της λείας επιφάνειας και του χρώματος λερώνουν λιγότερο και καθαρίζονται πολύ εύκολα.

 

Συνθετικοί

Η πλέον σύγχρονη εκδοχή των γρανιτένιων, ελαφρύτεροι και πιο ανθεκτικοί! Elegant στυλ που ταιριάζει σε μίνιμαλ στυλ, χωρίς αρμούς ή ενώσεις. Με λείο ή σαγρέ φινίρισμα και σε πολλούς χρωματισμούς. Οι νεροχύτες αυτοί καθαρίζονται πανεύκολα και ακόμα κι αν φθαρούν δύσκολα επισκευάζονται. Κορυφαία ποιότητα και αισθητική, χωρίς αυξημένο κόστος!

 

Κεραμικοί

Όταν ο κεραμικός νεροχύτης είναι κεραμικός, τότε συζητάμε για διαφορετική  αίσθηση πολυτέλειας, ρετρό προσέγγιση, εξεζητημένη αισθητική. Ο καθαρισμός τους θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί η επιφάνειά τους.

Εσείς ποιον τύπο θα επιλέξετε;