Ανακαίνιση μπάνιου και επιλογή κατάλληλων ειδών υγιεινής

Posted by papapolitis-admin 18/05/2021 0 Comment(s) Όλα τα Νέα,Συμβουλές,

Το μπάνιο είναι ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια του σύγχρονου σπιτιού. Αν δεν είναι λειτουργικό, το σπίτι σχεδόν δεν είναι κατοικήσιμο. Στα πλαίσια μιας ανακαίνισης λοιπόν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να επιλέξετε είδη υγιεινής ποιοτικά και πρακτικά. Πώς θα το καταφέρετε;

 

Ρωτήστε τους ειδικούς

Είτε έχετε, είτε δεν έχετε αρχιτέκτονα ή διακοσμητή, επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο πωλητή από την εταιρεία που θα πραγματοποιήσετε την αγορά για να συνεργαστείτε στον σχεδιασμό και την επιλογή των προϊόντων.   Ενημερωθείτε εγκαίρως για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της αισθητικής, μπορείτε να φτιάξετε ένα μπάνιο καλύτερο απ’ ό,τι είχατε ονειρευτεί!

 

Κάντε έρευνα αγοράς

Δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια, ούτε οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι διάφορες εταιρίες. Προτιμήστε εταιρίες με επώνυμα προϊόντα, μεγάλη γκάμα, μεράκι για την αρχιτεκτονική, επιμονή στις λεπτομέρειες.

Αναζητήστε προσφορές, ρωτήστε για την εγγύηση, ενημερωθείτε για τις παρτίδες στα πλακάκια, για τα αναλώσιμα και τα εξαρτήματα.

 

Βάλτε όρια στο budget σας

Για να μην ξεφύγετε από τα όρια, θέστε εξαρχής το όριο στα χρήματα που διαθέτετε. Όποιο κι αν είναι το budget σας η αγορά έχει τόσο μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής, αξεσουάρ και πλακάκια μπάνιου που σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ιδέες μπορείτε να πάρετε από τα e-shop και το εύρος επιλογών που δίνει το διαδίκτυο.

 

Επιλέξτε ποιοτικά είδη υγιεινής

Επιλέξτε επώνυμα είδη υγιεινής με ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα ταιριάξουν στο καινούργιο σας μπάνιο. Ένας εξειδικευμένος πωλητής μπορεί να σας προτείνει μία ολοκληρωμένη πρόταση, αν γνωρίζει το σχέδιο του χώρου σας.

Αν έχετε μεγάλο μπάνιο, αναζητήστε τη λύση που θα σας προσφέρει μέγιστη χρηστικότητα και κορυφαία αισθητική.

Αν ο χώρος είναι μικρός, μην ανησυχείτε, δεν είστε οι μόνοι, εκμεταλλευτείτε τις λύσεις που προσφέρει η βιομηχανία για εσάς: κρεμαστές λεκάνες, εντοιχισμένο καζανάκι, έπιπλο μπάνιου με αποθηκευτικούς χώρους, εντοιχισμένες μπαταρίες, υποβάθμιση της ντουζιέρας κ.λπ.

Αν έχετε τις παραπάνω προτάσεις κατά νου, τότε η ανακαίνιση του μπάνιου θα γίνει ένα δημιουργικό παιχνίδι!