2+1 συχνές ερωτήσεις για τα είδη υγιεινής

Posted by papapolitis-admin 18/05/2021 0 Comment(s) Όλα τα Νέα,Συμβουλές,

Τα είδη υγιεινής είναι τα προϊόντα εκείνα που αποτελούν το μπάνιο σας. Η επιλογή τους δεν μπορεί να είναι τυχαία, αλλά θα πρέπει να προκύπτει ύστερα από αρκετή σκέψη. Δείτε, κρίνετε, συγκρίνετε και αποφασίστε ποιος είναι εκείνος ο νιπτήρας, η λεκάνη, το μπιντέ, η μπανιέρα ή ντουζιέρα που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

 

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής τους;

Βασικό μέλημά σας είναι να διαλέξετε είδη υγιεινής που προσφέρουν άνεση, είναι κατασκευασμένα υπό αυστηρές προδιαγραφές, καθαρίζονται εύκολα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μπορείτε να βρείτε εύκολα αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

  • Προσπαθήστε να εντοιχίσετε όσα περισσότερα προϊόντα μπορείτε: καζανάκι, μπαταρίες, αξεσουάρ – θα γλυτώσετε χώρο και θα ομορφύνετε το μπάνιο σας.
  • Προτιμήστε κρεμαστή λεκάνη αντί για επιδαπέδια.
  • Αναρωτηθείτε αν σας χρειάζεται η μπανιέρα ή μήπως είναι καλύτερη μια μεγάλη ντουζιέρα;
  • Αν το μπάνιο σας είναι μικρό, τότε καλό είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα σε design και διαστάσεις τα οποία θα σας  εξοικονομήσουν χώρο, χωρίς να συμβιβαστείτε στη χρηστικότητα.
  • Παράλληλα επιλέξτε προϊόντα που εξοικονομούν ενέργεια. Τέτοια είναι τα καζανάκια με δύο λειτουργίες για εξοικονόμηση νερού, αλλά και διάφορες μπαταρίες εξοικονόμησης νερού.
  • Μήπως θέλετε το καζανάκι σας να είναι αθόρυβο; Προμηθευτείτε το Σετ ηχομόνωσης.
  • Μήπως θέλετε να απορροφά τις οσμές; Υπάρχει το σύστημα απόσμησης.
  • Αν είστε λάτρης του σύγχρονου design κάντε μία έρευνα αγοράς για τις back to wall λεκάνες, που προσφέρουν καθαρές γραμμές και κορυφαία υγιεινή.

Τέλος, σημαντικό κριτήριο είναι η εγγύηση που παρέχεται για το κάθε προϊόν. Οι επώνυμες μάρκες φτάνουν και τα 25 χρόνια εγγύηση!

 

Πώς να καθαρίσω τα πορσελάνινα είδη υγιεινής;

Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά καθαριστικά ειδών υγιεινής που μπορείτε να βρείτε και στο eshop μας.

Τα απορρυπαντικά του εμπορίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπό όρους. Όλες οι επιφάνειες από πορσελάνη είναι ανθεκτικές προς τα χημικά και τα αλκαλικά διαλύματα. Ακόμα και τα άλατα φεύγουν εύκολα, με απλές μίξεις ξυδιού και σαπουνιού πιάτων. Αποφύγετε όμως καθαριστικά με άζωτο και αμμωνία, διότι μπορεί να θαμπώσουν την πορσελάνη.

 

Συμφέρει η online αγορά ειδών υγιεινής;

Ναι! Και αυτό γιατί πριν την αγορά από κάθε μεγάλο e-shop, πρώτα μπορείτε να συνομιλήσετε με τους εξειδικευμένους πωλητές και να σας κατευθύνουν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο χωρίς καμία μετακίνηση, θα έχετε στην πόρτα σας υψηλής ποιότητας είδη υγιεινής, με εγγύηση.