Atelier Collections

Posted by papapolitis-admin 29/09/2020 0 Comment(s) Προϊοντικά Νέα,Όλα τα Νέα,

Μια νέα πνοή στο design του μπάνιου με την υπογραφή της Ideal Standard

Με περισσότερο από έναν αιώνα ιστορίας, η Ideal Standard έχει καθορίσει την εξέλιξη του μπάνιου, αποτελώντας κομμάτι της κουλτούρας του design, χάρις στην συνεργασία με καταξιωμένους σχεδιαστές οι οποίοι έχουν προσφέρει μία εξαιρετική κληρονομιά σχεδίων και έργων. 

 

Η συνεργασία με το στούντιο Palomba Serafini Associati αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα συμπόρευσης με τους πρωταγωνιστές του σύγχρονου design. Οι νέες σειρές, δημιουργημένες για να εμπνεύσουν τα πιο ποικίλα σχεδιαστικά οράματα, συνδέουν την Ideal Standard με τις ρίζες της, περικλείοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του design. 

 

Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία. O σεβασμός στην ιστορία είναι ο οδηγός για το μέλλον, σε μία πορεία όπου η φόρμα εξυπηρετεί την λειτουργία, το design είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος, η εξειδίκευση είναι θεμελιώδης και η ποιότητα έχει πρωταρχικό ρόλο. 

 

Αυτό εξηγεί το σλόγκαν “παντοτινή αξία του design”.

Οι Atelier Collections συμπεριλαμβάνουν πολλές οικογένειες προϊόντων, με κοινό παρονομαστή την υψηλή αισθητική.

 

Νιπτήρες Ipalyss

Σε αρμονία με τις σύγχρονες τάσεις, η Ideal Standard παρουσιάζει νέες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα χρώματα που έχουν ξεχωρίσει στη μακρά ιστορία της εταιρίας.

 

Η νέα παλέτα συνδυάζει ιστορικά χρώματα, με αναβαθμισμένες σκιές και σε opaque εκδόσεις με σύγχρονα χρώματα.

 

Η μελέτη των χρωμάτων έχει γίνει με βάση τους ιστορικούς τόνους του ρεύματος του μοντερνισμού στην αρχιτεκτονική και τις πιο επιτυχημένες σύγχρονες αποχρώσεις, με αποτέλεσμα να διευκολύνουν και να στηρίζουν την ευρύτερη μελέτη του διακοσμητή εσωτερικών χώρων, με στόχο να επιτύχει μία άριστη χρωματική ισορροπία.

   

Τεχνολογία Diamatec® στην συλλογή Ipalyss®  
Η σειρά Ipalyss® συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία τις φύσης: εξαιρετική αντοχή και κομψές λεπτές γραμμές χάρη στο καινοτόμο έξτρα λεπτό κεραμικό υλικό Diamatec:

 

Ένα μοναδικό χαρμάνι συστατικών με ένα μίγμα αλουμίνας (Aluminum Oxide, AL203 - έχει την ίδια σκληρότητα και αντοχή με το ζαφείρι και το ρουμπίνι) και λεπτής αργίλου (chamotte - αποτρέπει ρωγμές και προσθέτει δομική αντοχή) σε συνδυασμό με νάτριο και κάλιο για τη δημιουργία ενός ανθεκτικού σκελετού ικανού να υποστηρίξει τον όμορφο σχεδιασμό της σειράς Ipalyss.

 

Νιπτήρες & Έπιπλα μπάνιου Conca

Η αναβίωση ενός από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία είναι γεγονός. O Palomba κατάφερε να συνδυάσει τις γραμμές του κλασικού σχεδίου της δεκαετίας του ’70 με τις σύγχρονες επιταγές του design και δημιούργησε μια μοναδική σειρά νιπτήρων και επίπλων. 

 

 

 

Νιπτήρες Extra

Η σειρά Extra ολοκληρώνει τη γκάμα των νιπτήρων.

 

 


 

 

Λεκάνη Blend Curve

 

 

Μπαταρίες μπάνιου Check & Joy
Οι σειρές μπαταρίων Joy και Check ξεχωρίζουν από την αρχή της κατασκευής τους ως το τελικό φινίρισμα.

 

Η καινοτομία έγκειται στον κεραμικό δίσκο που έχουν όλες οι μπαταρίες των δύο σειρών και στο pvd υλικό κατασκευής που δεν είναι επιρρεπής στις γρατζουνιές.

 

Ο σχεδιασμός συνδυάζεται άψογα με τον χρωματισμό των μπαταριών, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τα νέα μοντέλα των νιπτηρών Conca, Ipalyss και Extra.

 

 

 

 

Μπανιέρες Conca, Tonic II, Dea, Around

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μπανιέρες από αυτή τη νέα συλλογή της Ideal Standard, κατασκευασμένες με ανθεκτικό ακρυλικό και σχεδιασμένες με ιδιαίτερες καμπύλες και πρωτοποριακό συνδυασμό χρωμάτων.