Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Posted by zografia 09/05/2020 0 Comment(s) Εταιρικά Νέα,Όλα τα Νέα,

Φίλες και φίλοι,
 
μετά από σχεδόν δύο μήνες με κατεβασμένα ρολά, ήρθε η ώρα να τα ανεβάσουμε!
 
Τη Δευτέρα 11 Μαϊου στις 10.00 πμ ανοίγουμε ξανά τα καταστήματά μας, μετά τις σχετικές κυβερνητικές ανακοινώσεις.   Οφείλουμε όμως να συνεχίσουμε να είμαστε ασφαλείς.   Στην Papapolitis προτεραιότητα μας είναι οι άνθρωποι, αισθανόμαστε το βάρος της κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζουμε να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.
 
Κρατάμε αποστάσεις, δεν ανταλλάσσουμε χειραψίες, πλένουμε τα χέρια μας συχνά με σαπούνι ή αντισηπτικό και συνιστούμε τη χρήση της μάσκας, παρότι δεν είναι υποχρεωτικό για τα καταστήματά μας.   Ελέγχουμε τον αριθμό των εργαζομένων και των επισκεπτών μας με βάση τις οδηγίες των φορέων, τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας που αφορούν στους ανελκυστήρες.
 
Χωρίσαμε τους χώρους των γραφείων μας σε ζώνες έτσι ώστε οι συνεργάτες μας που εργάζονται στα γραφεία να κάθονται αραιά και να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους το λιγότερο δυνατόν. Τοποθετήσαμε προστατευτικά διαχωριστικά (plexiglas) στις reception και τα ταμεία της εταιρίας και είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε.
 
Ενισχύουμε την τηλε-εργασία, εξακολουθούμε να εξυπηρετούμε εξ αποστάσεως, on-line, τηλεφωνικά ή με email.
 
Οι παραγγελίες σας ετοιμάζονται από συνεργάτες μας που φοράνε μάσκα και γάντια σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά και παραδίδονται σε εσάς από οδηγούς εξοπλισμένους με αντισηπτικά, μάσκα και γάντια.
 
 
Το ωράριο των καταστημάτων στο επόμενο διάστημα θα είναι:
 
Δευτέρα - Τετάρτη – Σάββατο: 10.00 πμ – 15.00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10.00 πμ – 15.00 μμ & 17.30 μμ – 20.30 μμ
 
Μένουμε ασφαλείς, περιορίζουμε τις περιττές μετακινήσεις και σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια στο www.papapolitis.gr .
 
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας (τηλ: 210 9658883, email: sales@papapolitis.gr).
 
#Menoumeasfaleis